Els ERTE aterren a l’esport tarragoní

Els ERTE aterren a l’esport tarragoní. Si un dels equips que presentava la documentació necessària era el Nàstic de Tarragona, ara altres equips de la ciutat i de la província s’hi han sumat a la decisió de l’entitat grana. 

PUBLICITAT

A la ciutat de Tarragona, els dos equips que lluitaven per ascendir aquesta temporada han aplicat els respectius ERTE a les seves plantilles. Un, el Club Bàsquet Tarragona, que lluitava per l’ascens a la LEB Plata i que a falta de cinc jornades acariciava la disputa de la Fase d’Ascens. L’entitat cebetista va presentar la sol·licitud per no generar un altre deute. L’equip blau no cobrarà les quotes als pares dels jugadors i jugadores de la base, i per tant, no tenen la principal font d’ingressos. Tot i així, el CBT segueix treballant telemàticament amb els seus equips preparant els possibles finals de temporada. 

També ho ha demanat el Voleibol Sant Pere i Sant Pau. L’entitat cooperativista no jugarà més aquesta temporada, així ho ha decretat la Federació. L’equip de Vlado Stevovski s’havia classificat per disputar la fase d’ascens a la màxima categoría de voleibol estatal però no serà així. L’entitat encara no sap on jugarà la propera temporada però ha demanat l’ERTE seguint les recomanacions de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya

Altres entitats de la ciutat com el Tennis Tarragona el Club Natació Tarraco també han presentat les sol·licituds per combatre i poder seguir existint després de la crisi del coronavirus. 

PUBLICITAT