Un empat amb sabor a victòria

La Pobla de Mafumet empata contra l’AE Prat per 1 a 1. El filial grana va treure un punt vàlid fora de casa contra el segon classificat. El partit va tenir moltes ocasions per dues bandes, encara que certament el Prat podria haver disposat d’un resultat favorable si hagués encertat les seves ocasions de gol. Els gols van fer-se esperar i no va ser fins al minut 79 que el Prat es va avançar. 9 minuts abans, li anul·laven un gol als barcelonins per fora de joc. Ja en els darrers minuts del partit i quan tot semblava que els tres punts es quedarien a Barcelona, els homes d’Alberto Gallego van igualar el partit, obra d’un dels seus màxims golejadors Joel Marín que està donant molts punts al filial grana en aquest tram de la temporada.

????????????????????????????????????

La Pobla es manté tretzè a la classificació i el pròxim partit els poblencs s’enfrontaran contra el San Cristóbal a casa.