Un Nàstic descafeïnat es veu superat per un Atlètic Balears eficaç

Després de la derrota de dijous passat a la Copa del Rei davant l’Osasuna (1-2), el Nàstic de Tarragona tornava aquest cap de setmana a la lliga amb l’objectiu de sumar els tres punts i poder acabar la jornada en zona de play-off d’ascens.

És cert que els tarragonins venien d’un partit molt intens i gairebé no havien tingut temps per recuperar-se de l’esforç físic, però això no és excusa.

Els granes van fer una primera meitat fluixa. Al minut 25′, Àlex Quintanilla va tenir a tocar el gol, però la pilota va tocar al travesser. Minuts després, Dioni va aprofitar una errada defensiva del Nàstic per enviar la pilota al fons de la xarxa amb un bon xut creuat.

A la represa, els locals van sortir millor. Marc Fernàndez va fer l’empat només començar. L’alegria, però va durar poc. Els mallorquins van reaccionar ràpidament i Dioni va fer el segon. Els tarragonins van tenir a tocar l’empat, però el xut de Marc Fernàndez va impactar al travesser. Ja al minut d’afegit, els visitants van fer el tercer.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, assegurava que la falta d’encert havia passat factura.

Amb tot plegat, el Nàstic se situa novè amb 26 punts, a dos de les places de play-off. Dissabte vinent a les 19:00 h visitarà al Cornellà.