El Nàstic perd tres punts clau

Nova derrota del Nàstic de Tarragona. Els granes deixen escapar els tres punts després de perdre 0-2 davant el Linares Deportivo.

A la primera meitat els tarragonins han sortit amb la intenció de dominar el partit, però al minut 30, Josema ha avançat als locals aprofitant una centrada des de la banda dreta.

A la represa, el Nàstic ha sortit amb més intensitat. Tot i això, els locals han tingut dues ocasions clares per avançar-se al marcador, però la falta d’encert en els metres finals ha permès als granes continuar vius. Quan faltaven dos minuts per acabar el partit, el Linares ha anotat el segon, sentenciant així el partit.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, assegura que està satisfet amb el joc que ha proposat l’equip a la segona meitat i que podrien haver empatat.

Ara mateix, els tarragonins són novens amb 44 punts, a un del play-off d’ascens. La setmana vinent s’enfrontaran al Castelló amb l’objectiu de tornar a recuperar la bona dinàmica de resultats.