Suárez es vesteix d’heroi i salva un empat

Bogeria al Nou Estadi amb l’empat ‘in extremis’ d’un Nàstic de Tarragona que va merèixer més. Ha estat el porter l’heroi inesperat d’un partit que els de Toni Seligrat haurien pogut perdre.

Ha començat colpejant primer el conjunt grana que s’avançava al marcador amb el gol de Pedro Martin que ha aprofitat l’errada defensiva per estrenar el lluminós. Un xut llunyà d’Arana ha donat la igualada al marcador pocs minuts després de l’1-0.

La segona meitat ha sigut un calvari pel Nàstic que no trobava el seu joc i que a més a més, començava amb un penal en contra que anotava Millán al 56. A poc a poc ha anat guanyant terreny el Nàstic i arribant amb més perill a la porteria grogueta amb un Jorgensen molt insegur sota els pals. Precisament l’errada de Jorgensen i el posicionament de davanter centre de Suárez ha donat l’empat al minut 96 del Nàstic de Tarragona.

Amb l’empat i la victòria del Barça B, el Nàstic baixa fins a la tercera posició tot i que manté distàncies dins la zona que dona accés a disputar el Playoff. La propera setmana, els granes visitaran l’estadi d’El Collao a la localitat valenciana d’Alcoi.