Triomf contundent del CBT al Serrallo per obrir el 2023

El CBT supera amb autoritat al CB Es Castell en el retorn a la competició després de festes i allarga així la bona dinàmica amb la qual va tancar l’any. Els tarragonins s’han imposat amb contundència al Serrallo (84-54) gràcies a una segona meitat excel·lent i encadenen la quarta victòria consecutiva en lliga EBA.

Els visitants arribaven tan sols un triomf per sota del CBT en el balanç global, i el primer temps ha estat molt igualat. Li ha costat als blaus trobar l’estabilitat, i el duel ha arribat al descans amb un 31-30. Però l’inici del tercer temps ha estat completament diferent. Un parcial de 14 a 3 en els primers cinc minuts ha començat a obrir escletxa per definir el partit, i la diferència s’ha anat ampliant fins a arribar als 30 punts.

Berni Álvarez, tècnic del CBT, valora positivament el partit tenint en compte que arriba després d’unes setmanes sense competir.

Els jugadors més valorats han estat Kristian Mendes amb 15 punts i 3 rebots per 19 de valoració i Marc Buscail amb 9 punts i 11 rebots per 16 de valoració. El CBT visitarà la setmana vinent la pista del FC Martinenc per tancar la primera volta.