Els penals donen al Nàstic a Vilafranca l’accés a les semifinals

El Nàstic de Tarragona ha superat al Vilafranca a la tanda de penals per un gol a tres (RaycoBrugui i Jean Luc), després d’empatar en el temps reglamentari (2-4).

El Vilafranca ha dominat bona part del primer temps i Ton Ripoll ha materialitzat una de les moltes accions del conjunt d’Iván Moreno després d’una centrada des de la banda esquerra i un remat de cap impecable que ha sorprès Bernabé.

Juan Muñiz primer, amb un fort jut des de la frontal que ha blocat el porter local, i dues de Stephane Emana, amb un xut i un remat de cap, han gaudit de les ocasions més clares.

A la segona part, els homes de Rodri han sortit molt millor i al quart d’hora de joc Iván Vidal ha posat l’empat al marcador. El mateix Iván Vidal ha pogut posar el segon a les acaballes del partit amb un bon remat de cap, però la pilota ha sortit fregant el pal.

Els granes tornaran aquest dijous als entrenaments i posaran rumb a Lugo, per acabar de preparar en terres gallegues el partit de dissabte.