Home Cròniques Esports Per fi!

Per fi!

Compartir
PUBLICITAT

Un gol de penal de Sadik al 94 i un xut al travesser de Zozulya al 95 que podria haver significat l’empat. Aquest podria ser el resum d’un partit que, inesperadament, ha acabat amb victòria grana. Per fi.

De nou un partit on el Nàstic ha deixat una bona imatge essent capaç de competir davant un dels líders de la categoria com l’Albacete. Malgrat això, el partit ha estat molt igualat i es podria haver decantat cap a qualsevol costat. Finalment, i en els darrers minuts de partit, unes mans d’un jugador visitant han portat la pilota als 11 metres. I l’encarregat de llençar-lo ha estat Berat Sadik que l’ha transformat amb una serenitat envejable.

Quan semblava que el partit s’havia acabat amb els 94 minuts superats, l’Albacete ha sacat de centre i ha estat capaç de fer arribar la pilota a l’àrea, on Zozulya ha enganxat un gran xut però la pilota s’ha estavellat al travesser.

Després de molts partits, des de principis de gener davant el Córdoba, concretament, el Nàstic torna a guanyar i ho fa amb la sort de cara. Un canvi d’inèrcia al que l’equip s’intentarà agafar per aconseguir la segona victòria consecutiva el pròxim cap de setmana a Oviedo i enganxar-se a un tren que semblava s’havia escapat.

PUBLICITAT