Home Cròniques Esports Petcoff escull el projecte grana

Petcoff escull el projecte grana

Compartir
PUBLICITAT

Ja és aquí. El Nàstic de Tarragona ha fet oficial aquest dimarts la incorporació de Damián Petcoff, mig centre argentí provinent del Badajoz, que signa amb l’entitat grana per les dues properes temporades.

Un dels fitxatges més esperats, si no el que més, en el que va de mercat. Ja en els darrers dies diversos mitjans s’havien fet ressò del sí del jugador a la proposta tarragonina. El de Buenos Aires comptava amb un important nombre de pretendents que li havien fet arribar les seves ofertes, diverses amb major compensació econòmica, però finalment s’ha decidit pel projecte grana.

El Nàstic es fa amb un jugador que arriba per convertir-se en peça clau dels esquemes de Xavi Bartolo i esdevenir en un d’aquells jugadors que juguen i fan jugar a l’equip com interessa des del centre del camp. Petcoff, amb 29 anys, aportarà també experiència a la plantilla. Compta amb més de 10 anys de trajectòria i amb més de 200 partits a la categoria de bronze del futbol espanyol, passant pels filials del Betis, Córdoba i Valencia i equips com l’Eldense, Marbella o Real Jaén.

Resten 5 dies perquè doni el tret de sortida la pretemporada i la direcció esportiva grana continua treballant en la confecció de la plantilla. Manca encara un important gruix de jugadors per arribar i molts dies de mercat per davant, però segur que les properes hores seguiran sent mogudes a les oficines de la Budallera.

PUBLICITAT
Compartir