La plataforma d’afectats de l’Europa es crearà aquest divendres

PUBLICITAT

2d219612-044d-4c4d-9201-c28ed3f40122

Els afectats de l’Autoescola Europa segueixen demanant Justícia. Aquesta vegada ho han fet pels carrers de Tarragona aquest dimarts, en una manifestació que ha concentrat una trentena d’alumnes afectats.

La manifestació s’ha iniciat la mateixa autoescola i ha recorregut la Imperial, tota la Rambla  Nova i la Rambla Vella per acabar a la mateixa Europa.

Aproximadament més de dos cents alumnes s’han vist afectats i alguns d’ells han perdut aproximadament uns 1.000 euros després de pagar les seves matrícules per fer la teòrica o les pràctiques per poder obtenir el carnet de conduir en diferents categories. L’autoescola va decidir tancar d’un dia per l’altra i els alumnes es van trobar al carrer i sense els diners que ja havien pagat.

Els alumnes van fer un pas endavant i després de denunciar personalment davant dels Mossos i al jutjat els seus casos, van engegar una plataforma d’afectats per tirar endavant de forma conjunta les demandes contra el que consideren una clara estafa la gran majoria.

Tarragona i Falset signaran un protocol de col·laboració en el marc del Festival Tarraco Viva, on a més dels diferents actes al voltant de la Tarragona Romana, la gastronomia i al tradició vinícola hi té una forta presencià. La col·laboració s’espera que sigui l’inici d’una relació ja existent entre la capital del Priorat i la del Tarragonès, així ho ha explicat l’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros:

A banda del protocol, Tarragona serà la ciutat convidada aquest proper cap de setmana a la Fira del Vi de Falset, en un esdeveniment que aquest any superarà el seu rècord amb 73 cellers participants, 44 de la DO del Priorat i 29 de a DO del Montsant.

I en el marc del Dia Internacional del Treball aquest proper 1 de maig, els sindicats d’UGT i CCOO, han presentat els actes que es realitzaran per celebrar la diada, sota el lema “Contra la pobresa salarial i social, Treball digne i drets.

La manifestació es concentrarà a les 12 del migdia i sortirà de la Pl. Imperial Tarraco i finalitzarà al Balcó del Mediterrani. La protesta reivindicarà quatre grans eixos, la pobresa salarial i social, el treball digne i amb drets, denunciar la corrupció i les polítiques de la Unió Europea davant el drama dels refugiats, entre d’altres.

Tant Joan Llort com Jaume Pros, secretari general de CCOO han reclamat que les manifestacions siguin multitudinàries i que tant la gent com els col·lectius afectats surtin al carrer.

Parlem ara de castells, perquè la temporada castellera va arrancant poc a poc, ara ja de forma oficial, i tot i que els mesos i les diades fortes encara no han arribat, les colles tarragonines ja fa mesos que s’han posat la faixa i la camisa per començar un any intens, ja que torna a haver-hi concurs de castells.

Per aquest motiu hem parlat amb Jordi Grau, President de la Coordinadora de Colles Castelleres, per conèixer quines són les novetats d’aquest any en el Concurs de Castells. Jordi Grau també ens ha parlat de la Salut de les quatre colles castelleres de la ciutat i com han arrancat la temporada.

 

TEMPS

I pel que fa al temps, la tranquil·litat persistirà al llarg del matí on el sol predominarà, a partir del migdia i de cara a la tarda s’esperen que les nuvolades comencin a fer-se present. Les temperatures disminuiran, deixant una màxima de 20 graus i una mínima de 10 a la ciutat de Tarragona.

TEMP. MÀXIMA  20 / MÍN. 11

PUBLICITAT