La Transmissió: Cornellà – Nàstic [2-1] Final

El Nàstic de Tarragona no ha pogut endur-se la victòria del Municipal de Cornellà. Un partit que ha arribat amb empat a zero al descans. El Cornellà ha llençat fora un penal a favor que podria haver canviat el resultat abans del final de la primera part.

En la represa el conjunt grana ha sabut trobar la porteria local. Pol Domingo, de cap, ha avançat els de Toni Seligrat al marcador.

El conjunt grana, que s’ha quedat amb 10 jugadors per l’expulsió de Jesús Rueda, ha dominat el partit des de llavors, però Víctor Fernández primer i Pol Moreno després han marcat dos gols que han capgirat el marcador. El 2-1 ha estat un gol molt protestat pels jugadors del Nàstic, que consideraven que Moreno havia fet falta al porter Suárez en la rematada.

El tècnic grana, Toni Seligrat, valorava així el resultat, i ha estat crític amb l’arbitratge.

El Nàstic és campió del subgrup 3A de la 2a Divisió B, i s’enfrontarà a Ibiza, Villarreal B i Alcoià en la següent fase del campionat per saber qui juga el playoff d’ascens a 2a Divisió.