La Transmissió: Olot – Nàstic [0-2] Final

El Nàstic de Tarragona ja suma de tres en tres fora de casa. Els granes van sumar ahir la segona victòria consecutiva com a visitants i la tercera victòria en tres partits disputats en aquesta segona volta.

L’equip de Toni Seligrat acostuma a no anotar en les primeres meitats de partit i a guanyar-se els punts als darrers 45 minuts. I a Olot així ho va fer. Al minut 48, en una jugada a pilota aturada, Javi Bonilla servia la centrada a Javi Ribelles que rematava amb el cap per avançar al Nàstic. El jugador sorià, assistent a la primera jugada, seria qui posés el 0 a 2 final amb un míssil des de lluny per enviar l’esfèric a l’escaire.

Amb el 0 a 2 final el Nàstic fa una passa més en el seu objectiu de classificar-se per a la segona fase de la Segona B. Amb aquests tres punts, els granes ja promitgen dos punts per partit, un coeficient que es tindrà en consideració a partir de la Segona Fase amb els rivals de l’altres subgrup. A expenses dels resultats d’altres partits ajornats, el Nàstic és líder amb 7 punts de diferència sobre el segon tot i que encara es troba a 17 punts de classificar-se al grup d’ascens de manera matemàtica.