El PostMatch: Nàstic – Barça B [3-1] Final

Una primera meitat, però sobretot una primera mitja hora màgica del Nàstic dóna la victòria importantissima del líder davant el Barça B al Nou Estadi, el fortí d’aquesta temporada pels tarragonins. Un partit que s’enfrotaven el primer contra el segon del subgrup, això si, amb moltes baixes del Barça B importants com Ilaix Moriba, Konrad de la Fuente i Iñaki Peña que estaran amb el primer equip en la final de la supercopa d’Espanya. Un partit on tot ha passat a una primera meitat brillant del Nàstic de Tarragona. De fet al minut 1 en el primer córner del partit, l’estratègia ha atorgat el primer gol del nàstic. Una centrada de córner bombejada, gairebé que queia amb neu a la frontal de l’àrea i allà tot sol i amb una volea impossible, Fran Carbia marcava un autèntic golàs per no dir, el gol per ara de la temporada a Can Nàstic. Al minut 20 de nou, després d’un servei de banda i una gran jugada trenada, arribava en segona línia de nou Fran Carbia per fer el seu doblet particular.

Però és que només 3 minuts després, els granes tancaven el partit, al pic de l’àrea Brugui, el màxim golejador dels granes amb 5 dianes ha marcat un autèntic golàs per l’escaire amb rosca que ha fet impossible l’estirada d’Arnau Tenas. Ja en la mitja hora de partit, el Barça B després d’una jugada de rebots dins l’àrea, el seu jugador Mika Mármol escurçava diferencies i posava el 3-1 al marcador. Una primera part on ha passat de tot al partit però a la segona, llevat dels primers bons 15 minuts del filial blaugrana que s’acostava tímidament a la porteria de Gonzi, només ha tingut dues ocasions clares per ficar-se el partit on tot ja s’havia decidit a la primera meitat. Finalment, al minut 80, Álvaro Sánz, jugador del Barça B sortia expulsat després d’una picabaralla amb Pol Ballesteros, era la segona groga i per tant es perdrà el proper partit. Un Nàstic líder en solitari que ha fet una de les millors primeres meitats de la temporada i que ha sigut suficient per quedar-se amb els 3 punts a casa, la 5è victòria al Nou Estadi d’aquesta temporada. Ara els homes de Toni Seligrat tenen dos visites consecutives fora de casa, la primera cita serà al municipal de Badalona el proper diumenge a les 12 del migdia. Com diem, Nàstic de Tarragona 3 – Barça B 1.