El PostMatch: Nàstic – L’Hospitalet [5-0] Final

Golejada del Nàstic de Tarragona que s’emporta els tres punts a casa davant L’Hospitalet. Els granes han tornat a encaixar quatre gols a la segona meitat que han sencenciat l’enfrontament i han posat als de Toni Seligrat al capdavant de la taula.

No ha encaixat cap gol el conjunt de Tarragona i ha aprofitat un penal sobre Brugué i transformat per Javi Bonilla per posar-se per davant al minut 23 de partit. No ha sigut fins a la segona part quan els granes han tornat a la gespa decidits a sentenciar el partit davant el nouvingut a la categoría.

Al minut 49, Pedro Martín ha caçat una pilota amb el cap i ha posat el segon per l’escaire esquerre. Els locals pujaven la intensitat i les ocasions queien del mateix costat, fins que al 74, Fran Carbia ha rematat la centrada de fullana per ampliar a 3 els gols de distancia. Només un minut més tard, els granes firmaven el 4-0 amb un gol de Pol Ballesteros després de l’assistència de Pedro Martín. A les acaballes del partit, Roger Brugué ha posat el gol definitiu per posar el 5-0, el resultat més abultat d’aquesta temporada al subgrup de la Segona Divisió B.

Així valorava el tècnic grana, Toni Seligrat, la tercera victòria de la temporada.

Amb aquesta victoria, el Nàstic torna a sumar tres punts i ho fa de manera consecutiva després que els de Toni Seligrat remuntessin a l’Andorra fa dues setmanes.