El PostMatch: Nàstic – Llagostera [3-0] Final

El Nàstic ha oblidat avui rivalitats antigues i l’eliminació de la Copa Federació d’enguany per part del Llagostera, qui s’ha proclamat campió de la competició, per endosar un 3-0 i situar-se a la segona plaça de la lliga i trencar a la taula sobre el quart classificat, el Cornellà, al qual ha deixat a 4 punts de distància. Un Nàstic de Tarragona al qual no li ha espantat els només dos gols que havia encaixat el Llagostera en els 7 partits anteriors. Els granes, en els 90 minuts han ficat més gols que els tres rivals anteriors del Llagostera i segueixen amb una dinàmica golejadora que promitja més de dos gols per partit.

No ha sigut senzill pel Nàstic que ha aprofitat l’expulsió de Monreal per posar-se per davant a l’electrònic al minut 50 de partit amb un gol de Gerard Oliva. La centrada de Javi Bonilla ha deixat sol a Gerard Oliva que s’anticipava al primer per enviar l’esfèric al fons de la xarxa. El Nàstic buscava la sentència del partit però no ha sigut fins al minut 90 quan ho ha aconseguit i per partida doble. El 2 a 0 el posava Pol Ballesteros després d’una jugada on Joel Lasso ha trobat desmarcat a Ballesteros que aprofitava per fer el segon. Ja al temps afegit, el Nàstic ha anotat el tercer amb el gol de Francesc Fullana. Toni Seligrat valorava molt positivament la quarta victòria consecutiva del seu equip com a local aquesta temporada.

La quarta victòria de la temporada pels granes no és només important pel fet d’allunyar-se del Cornellà, equip que serà rival del Nàstic la primera jornada del 2021, sinó que, a més a més, els de Toni Seligrat s’afiancen ara a la segona plaça amb un partit de diferència sobre el Badalona, que ara mateix ocupa la tercera plaça de la taula. A falta de dues jornades per acabar la primera volta, el Nàstic de Tarragona només ha perdut el primer dels partits de la temporada davant el Barça B. Les quatre victòries com a locals i els tres empats fan que els tarragonins hagin sumat 15 punts de manera consecutiva i que mirin al proper rival, l’Espanyol B amb molta confiança.