La Prèvia: Un Sevilla Atlético que vol agradar a Caparrós

L’ambient en les últimes jornades de lliga requereix que sigui plàcid si l’objectiu que t’estàs jugant és la salvació. El que millor aguanti les sotragades i les afronti amb més serenitat, serà l’equip que surti del pou i eviti el desastre del descens.

PUBLICITAT

El Nàstic se l’ha jugat i molt aquesta setmana, l’ambient del passat diumenge als voltants del Nou Estadi preveien que la crispació guanyava amb escreix la calma que necessita un equip per visualitzar clarament l’objectiu.

Els dies han anat passant i la calma, sembla que guanya la partida al nerviosisme. La unió és la conjura més important que el vestidor ha decidit dur a terme.

El rival de diumenge, el Sevilla Atlético, és el pitjor que li podia tocar els granes. Els andalusos volen lluir-se i no són l’equip que dicta la classificació. Per ampliar la informació, tenim ja al fil telefònic al company i cap de premsa del Sevilla Futbol Club, Juan Ramón Morales.

Àrbitre

L’àrbitre del partit serà Víctor Areces Franco, d’Avilés i comitè asturià, ha xiulat quatre temporades a Segona Divisió B i quatre amb l’actual a Segona Divisió.

Els precedents amb el conjunt grana són, aquesta temporada una derrota davant la Cultural per 2-0 i una derrota a casa davant el Tenerife per 1-2, i la temporada passada un empat a zero davant el Zaragoza al Nou Estadi.

L’anterior, una derrota a casa davant l’Alcorcón per zero gols a dos. Areces Franco té una mitjana de 5 targetes grogues per partit.

PUBLICITAT