Tret de sortida a la urbanització de la plaça Corsini

En marxa les obres de la plaça Corsini

Aquest divendres s’inauguraran les obres de la plaça Corsini. L’objectiu de la intervenció és urbanitzar la zona. El cost econòmic d’aquestes obres ha anat a càrrec del Ministeri de Foment. El passat dimarts es va formalitzar la recepció de les obres per part de l’Ajuntament.

Clou la vaga d’autobusos de l’EMT

PUBLICITAT

Segona jornada de vaga d’autobusos municipals de Tarragona. Tal com s’havia advertit, durant dues hores al matí, de 10 a 12 i dues hores a la tarda, de 16 a 18h, els autobusos no han realitzat els seus recorreguts habituals. El motiu de la vaga ha estat les queixes del comitè de treballadors, que no haurien vist completes les seves reclamacions: en concret una millora de les condicions salarials i laborals, i la renovació de la flota d’autobusos.

Tarragona, punt de trobada d’arqueologia

Tarragona acull les XI jornades de Joves Investigadors en Arqueologia, una trobada de més de 150 joves que debaten sobre “Migracions, recursos i noves dinàmiques”. Joves d’Espanya, Portugal i Sud-amèrica s’han reunit per realitzar més d’una vintena de sessions i 140 ponències per posar en comú avenços científics i analitzar el que es coneix del patrimoni arqueològic. Les jornades s’allargaran fins al 12 de maig.

El Nàstic última els detalls per viatjar a Sevilla

Els granes no poden permetre’s cap ensopegada més i un triomf davant el Sevilla Atlético és vital per assolir una salvació que realment està al seu abast. Els jugadors i cos tècnic s’han unit per afrontar una situació límit. Fali, l’únic contratemps en forma de lesió.

Escolta aquí la prèvia del partit.

PUBLICITAT