Anna Mula, presidenta del Club Maginet, ha mort aquesta passada nit, als 55 anys, com a conseqüència d’una aturada cardíaca. Mula era molt coneguda a la ciutat pel seu paper a les entitats culturals. La major part de la seva carrera professional la va desenvolupar a la Llar d’Infants El Ninot de Campclar. A més, va ser la veu de la Disfressa d’Or durant molts anys.

La TAP es transforma en la típica ‘Oktoberfest’ alemanya

Fins al pròxim 10 de novembre la Tarraco Arena Plaça de Tarragona acollirà la 2a edició de l’Oktoberfest, una festa que porta l’Alemanya més festiva a la ciutat. Tast de cerveses, gastronomia, música alemanya a banda d’un gran nombre d’actes és el que es podran trobar en aquest espai tarragoní al qual es pot entrar lliurement.

Escolta-ho aquí

El CBT acaricia la victòria a Igualada

El CBT ha estat a punt d’endur-se la victòria davant de l’Igualada, però finalment han perdut el partit per 56 a 55. Els de Berni Álvarez han acusat els mals minuts del segon quart però ho han compensat amb lluita al quart temps. Tot i tenir l’últim tir per guanyar, els tarragonins no han fet cistella i el partit se l’han acabat emportant els líders de la lliga EBA.

Mala imatge del Nàstic a Albacete

El Nàstic de Tarragona va encaixar una nova derrota al Carlos Belmonte davant l’Albacete. El conjunt grana va perdre per 2-0, un resultat que ja es reflectia en el marcador tot just en el minut 22. El tècnic del Nàstic, Enrique Martín enviava un missatge als jugadors, assegurant que els hi exigirà el màxim.