Pèsols amb calamarsons i cloïsses

Avui el nostre col·laborador de cuina, en Jordi Escoda, ens ha cuinat pèsols amb calamarsons i cloïsses. Us deixem la recepta:

PUBLICITAT

Ingredients:

  • 500 g de pèsols desgranats
  • 12 calamarsons
  • Un grapat de cloïsses

Per al sofregit:

  • 2 Cebes
  • 3 o 4 Grans d’all
  • 2 Tomàquets madurs sense pell ni llavors
  • Llorer
  • Un raig de vi blanc
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Xocolata negra
  • Aigua

I també hem parlat d’una iniciativa relacionada amb la cuina com es la que ha engegat l’AEHT, l’Associació d’Empressaris Hostelers de Tarragona. Es tracta de la campanya #cuinansacasa que es va encetar com a resposta creativa a les mesures del Covid-19 que han comportat el tancament dels bars, restaurants i cafeteries de la província de Tarragona.

PUBLICITAT