Tarraco a taula ens porta els sabors de l’antiga Tarraco romana

El president de l’Associació Tarraco a Taula, Carles Segarra, també ha participat aquest divendres, al programa especial #TarracoViva2022 de #CarrerMajor  per parlar sobre la 25a edició del Tarraco a Taula, les jornades gastronòmiques sobre l’antiga cuina romana. Segarra ha explicat que “l’assignatura pendent és donar-nos compte de la magnitud cultural d’aquest patrimoni gastronòmic”.

PUBLICITAT

“Nosaltres no hem fet un viatge al passat, hem fet un viatge al futur” ha assenyalat Segarra, explicant que cuinen les receptes romanes amb els productes locals d’avui en dia. A més, també ha comentat que és molt satisfactori veure l’èxit durant aquests dies, però que encara falta una mica de maduresa gastronòmica a la ciutat.

A més, també hem connectat en directe amb Moha Quach, xef del restaurant El Terrat, que s’ha afegit enguany a la iniciativa de Tarraco a Taula. “És cultura de la nostra ciutat i no ho hem de perdre”, ha afirmat Quach, a la vegada que valora que estan molt contents de participar.

PUBLICITAT