Ballesteros assegura que “reaccionaran” perquè “no volen posar l’altra galta”

Destaquem la resposta de Ballesteros davant la denúncia de la CUP sobre Pau Pérez i José Luis Martín, la prohibició de vendre animals al carrer i el Nàstic continua preparant la temporada 2017-2018.
Ballesteros desacredita les afirmacions de la CUP sobre Pau Pérez i José Luís Martín.
Aquest dimecres la CUP ha sortit davant els mitjans per explicar que havien presentat a la Guàrdia Civil sobre Pau Pérez, conseller de l’Ajuntament de Tarragona, i José Luís Martín, primer tinent d’alcalde. Davant això Josep Félix Ballesteros, alcalde de Tarragona no ha tardat a respondre. Ens ho explica Alba Nebot.
Cal destacar que la resposta de Ballesteros ha arribat després de rebre el pregoner de les festes de Santa Tecla, Lluís Amiguet, periodista tarragoní.
L’Ajuntament de Tarragona prohibirà la venda d’animals al carrer
Aquest divendres en la sessió plenària que hi ha prevista es suspendrà definitivament la venda d’animals al carrer. Alba Nebot en té tots els detalls.
Unes 4 platges tarragonines revaliden la bandera blava
Quatre platges tarragonines, han revalidat la bandera blava. Aquestes són l’Arrabassada, La Mora, Tamarit, i La Savinosa. Aquesta bandera l’atribueix la Fundació d’Educació Ambiental, un tribunal internacional, amb col·laboració l’Associació d’Educació Ambiental i del consumidor. Aquest guardó valora i premia la gestió ambiental i la seguretat a més d’exigir a les platges una qualitat d’aigua excel·lent. Ivana Martínez, la consellera de medi ambient, ha assegurat que aquesta revalidació valora la tasca feta per buscar l’equilibri entre l’ús del recurs natural i el respecte en l’entorn.
Nàstic
El Nàstic de Tarragona segueix preparant la temporada 2017-2018 i per això avui realitza una única sessió d’entrenaments. Ens ho explica Jesús Sarmiento.
Apunt
Aquest dissabte a partir de 21:30 Melendi actuarà a la Tàrraco Arena Plaça. El concert es fa en el marc del festiva Imagina‘t que va començar ja fa unes setmanes i que s’allargarà fins dissabte. Per l’antiga plaça de toros aquest mes de juliol ja s’hi ha pogut veure a David Bisbal o a Morat. Podeu conèixer tota la programació d’aquest festival a través de l’entrevista que vam fer al programa La Tarda al director de màrqueting.

PUBLICITAT