LB 16: L’encert brilla per la seva absència

El Nàstic segueix sumant al Nou Estadi. Davant el Numancia, però, no va ser capaç de passar de l’empat en un partit on va mostrar dues cares ben diferents. En la primera part va seguir la tònica dels últims partits a casa, va ser superior al rival i va crear ocasions suficients com per marxar al descans amb un avantatge de dos o tres gols en el marcador. En la segona, però, l’equip va fer dos passos enrere i va cedir la possessió de la pilota a un rival que també va crear oportunitats per endur-se els tres punts cap a los Pajaritos.

Tenint en compte la classificació de l’equip de Jagoba Arrasate, el punt és pot considerar com a bo, tot i que tenint en compte la primera part de l’equip, el punt pot tenir un sabor agredolç. Amb tot, veurem que opina l’equip de redactors de nastic.cat.

Viatgem a Birmingham per endinsar-nos a l’Hemisfer Grana de Gerard Cañellas.

Analitzem i jutgem l’actuació individual dels catorze jugadors que van intervenir en el partit i les decisions del tècnic Nano Rivas. Per això obrim l’apartat de l’1×1 amb el seu autor, el Víctor Chillón.

Seguim amb el semàfor, on descobrim qui o què ha estat el millor i el pitjor del partit. Com sempre, ho fem de la mà de Marc Marruecos.

Per acabar, fem parada a la Pobla de Mafumet per conèixer com li han anat les coses a l’equip de Pavón gràcies a la intervenció de Pau Bonastre.