Home Podcast #TGNINFO | Quim Torra, nou president de la Generalitat

#TGNINFO | Quim Torra, nou president de la Generalitat

Compartir
PUBLICITAT

Quim Torra ha estat investit com a 131è president de la Generalitat aquest dilluns després de gairebé 6 mesos de les eleccions del 21D i després que el Parlament tractés d’investir de forma fallida anteriorment a Carles Puigdemont, Jordi Sánchez i Jordi Turull.

Torra ha aconseguit en segona volta i majoria simple els 66 vots a favor de JxCat i ERC, front els 65 en contra de Ciutadans, PSC, CeC i PPC, a més dels quatre vots de la CUP que s’ha abstingut.

Escolta-ho

Comencen les declaracions pel 8N

Des d’aquest dilluns han començat les declaracions de les 38 persones encausades per la vaga del 8 de novembre. Són persones de diverses localitats del Camp de Tarragona, com Valls, Reus o Tarragona Ciutat. La quasi quarentena haurà de prestar declaració als jutjats de Tarragona en diversos torns al llarg del mes de maig.

Escolta-ho

La 25ª Mostra de Teatre Jove en marxa

Aquest dilluns arranca la 25ª edició de La Mostra de Teatre Jove 2018 que fins al proper 5 de juny comptarà amb una desena de grups de teatre format per joves, dels quals 4 provenent de centres educatius i els altres 6 són formacions amateurs i emergents.
La principal novetat d’enguany serà que la desena d’obres s’ofereixen al Tetare Tarragona, algunes d’elles adaptacions d’autors internacionals o nacionals i 5 d’elles de producció propia.

Escolta-ho

Els Xiquets de Tarragona no podran retornar al seu local

Els Xiquets de Tarragona no podran tornar al seu local d’assaig del carrer Santa Anna aquesta temporada. Així ho van informar a l’Assamblea extraordinaria de la Colla que, en canvi, podran assajar a un espai cedit pel consistori. Es tracta del pati del Pou, un espai dins del mateix edifici de l’Ajuntament. Asseguren que es tracta de l’opició menys dolenta i que, en tot cas, és provisional.

Gordillo, nou entrenador del Nàstic

José Antonio Gordillo és ja de forma oficial el nou entrenador del Nàstic de Tarragona. El club ho ha fet oficial i presentat aquest dilluns a la tarda
Gordillo ha acceptat el repte de salvar l’equip en els tres partits que resten de competició. La Cultural Leonesa, el Huesca i el Rayo.

Escolta-ho

PUBLICITAT