Un diumenge de pilotes a Ràdio Ciutat de Tarragona

PUBLICITAT

Un diumenge de pilotes! Tres Transmissions en DIRECTE amb un equip lider! 

 
Aquest diumenge 7 d’abril Ràdio Ciutat de Tarragona viu i ofereix un ”diumenge de pilotes”. I es que el tennis, el bàsquet i el futbol s’hi donen cita, amb un desplegament en directe a tres bandes on l’equip radiofònic també hi posa…valor!
 
D’aquesta manera s’hi podrà seguir les finals del 1r Mundial de Tennis Juvenil a Tarragona, el partit del Nàstic-Numancia i el partit del CB QUART-CBT per tres canals diferents disponibles i en directe a la web de Ràdio Ciutat de Tarragona amb una cobertura històrica i pionera a la ciutat.

Primer Mundial de Tennis Juvenil

A partir de les 10h el Club Tennis Tarragona i Ràdio Ciutat de Tarragona s’uneixen per oferir les finals masculina i femenina del Primer Mundial de Tennis Juvenil a la ciutat. Aquesta 1a edició de la Red Cup, se celebra aquesta setmana del 2 al 7 d’abril amb joves i prometedors jugadors de més de 35 nacionalitats diferents.L’emissora retransmetrà en DIRECTE des del Club Tennis Tarragona les dues finals en streaming de vídeo a través de la seva plana Facebook i simultàniament es podrà escoltar a través del web de Ràdio Ciutat de Tarragona (rctgn.cat).

El desplegament comptarà amb 5 càmeres i un equip de transmissió que s’encarregarà de la producció de la cobertura. Amb Adrià Tella i Anton Gasol a la locució i Toni Escoda al control tècnic, la realització anirà a càrrec de Toni Garcia que comptarà també amb el suport d’un grup d’alumnes de l’Institut Pere Martell de Tarragona (més detalls)

El Nàstic i el CBT

D’altra banda, a partir de les 17:30h i en DIRECTE podrà seguir-se el Partit del Nàstic-Numancia de la Jornada 33 de LaLiga des del Nou Estadi amb la narració de Jesús Sarmiento, Marc Pérez, Anton Gasol i Àlvaro Herrera a més de Toni Escoda al control tècnic.
Finalment a partir de les 19h també en DIRECTE i des del Pavelló Municipal de Quart es podrà seguir el partit del CB QUART-CBT amb la narració de Sílvia Petit i Iván Castro, i el control tècnic de Toni Escoda.
Per tot plegat la web de RCTGN adoptarà un format dedicat a les tres cobertures, als tres esports de pilota que ocuparan la jornada esportiva i permetran als oients escollir la transmissió que volen seguir, així com anar-les compaginant segons l’emissió, així com interactuar a les xarxes socials. Cal recordar que Ràdio Ciutat de Tarragona a més d’escoltar-se mitjançant la web, està disponible a tune in, la nostra app i spotify.
PUBLICITAT