Remuntada històrica amb quatre gols i un jugador menys

Remuntada èpica i partidàs al Nou Estadi entre el Nàstic de Tarragona i l’Andorra amb cinc gols a la segona meitat.

Ha començat el Nàstic més entonat al partit i dominant la pilota i les arribades. Una pèrdua al mig del camp al minut 25 ha acabat amb un contraatac de llibre i Carlos Martínez inaugurant el marcador a favor de l’Andorra. L’inici de la segona meitat feia pensar que els 3 punts marxarien precisament a Andorra després del gol de Ruben Enri que posava el 0-2 i la tarjeta vermella al minut 70 d’Albarran que deixava amb 10 a un Nàstic tocat.

3 minuts i uns ensurts després, el Nàstic retallava diferències amb una vaselina de Gerard Oliva. El Nàstic s’ho creia i es llençava en atac. Una centrada a l’àrea rematada amb una tissora de Roger Brugué posava l’empat amb un golàs al 79. Prop del minut 90 de partit, el Nàstic donava la volta al marcador i es posava per davant gràcies a Quintanilla. Ja al temps afegit, una jugada individual de Roger Brugué ha sentenciat i posat el 4-2 final.

El Nàstic es posa líder del subgrup després d’una remuntada on l’equip ha fet un canvi de mentalitat a partir de l’expulsió i ha sigut més efectiu que en qualsevol moment de la temporada.