Home Cròniques Revetlla tranquil·la arreu del territori tarragoní

Revetlla tranquil·la arreu del territori tarragoní

Compartir
PUBLICITAT

La revetlla de Sant Joan és sinònim de festa i petards, però també és sinònim d’incidents i actuacions dels Cossos d’Emergències de la Generalitat. Protecció Civil ha rebut prop de 4.000 trucades d’arreu de Catalunya durant aquesta revetlla fins a les 6 del matí, i els Bombers han atès un total de 1.175 serveis entre les 20h del vespre de diumenge i fins a les 08h del matí d’aquest dilluns.

En plana local, centrant-nos en el Tarragonès, s’hi han comptabilitzat fins a 30 incidents que han requerit l’actuació dels Bombers. Classificats en 16 incendis de vegetació, siguin agrícoles, forestals o urbans; 12 incendis diversos, en habitatges, en vehicles o en mobiliari urbà de qualsevol mena(en molts casos, contenidors) i, finalment, 2 actuacions en altres serveis com poden ser incidents de trànsit o salvaments, entre d’altres.

El gruix principal de serveis s’ha fet a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb un gran protagonisme per la comarca del Vallès Occidental amb 212 actuacions. De les incidències totals a Catalunya, hi ha hagut 578 focs en mobiliari urbà i vehicles, a més a més de 432 incendis de vegetació. En general, una revetlla força tranquil·la respecte a les d’altres anys.

PUBLICITAT
Compartir