Home Tribuna Tarragona Ricard Lahoz torna a la ràdio el 17 d’octubre

Ricard Lahoz torna a la ràdio el 17 d’octubre

Compartir
PUBLICITAT

Ricard Lahoz,periodista i director de la revista bimensual ‘Fet a Tarragona’ enceta nova etapa i repte amb Ràdio Ciutat de Tarragona el proper 17 d’octubre. Lahoz serà el conductor d’un nou programa d’entrevistes polítiques amb debat periodístic posterior per part de professionals dels mitjans de comunicació locals que analitzaran les paraules de cada entrevistat.

“Aquest projecte significa tornar als orígens, al mitjà que per la seva immediatesa més m’apassiona, el que més m’agrada” assegura el locutor. “Arribo amb molta alegria i ganes ara a una emissora per internet, moderna, amb gent jove, implicada en el segle XXI, parlant de política tarragonina i local, i el que interessa als tarragonins i tarragonines” avança.

 

D’aquesta manera, el que fora director de Tarragona Ràdio durant 18 anys torna a les ones radiofòniques sis anys després del seu comiat, i s’actualitza amb els temps apostant per la ràdio online. 

Ballesteros, el primer convidat a ‘Tribuna Tarragona’

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que recentment ha anunciat que tornarà a presentar-se com a candidat a alcalde a les properes eleccions municipals, serà el primer entrevistat de Lahoz a l’espai que portarà per nom ‘Tribuna Tarragona’.

La llista de periodistes que participaran al programa analitzant les entrevistes és molt àmplia: Esteve Giralt (corresponsal de RAC1), Dídac Montoliu (cap de Política de Tarragonadigital.cat), Octavi Saumell (redactor de Diari de Tarragona), Coia Ballesté (delegada de Catalunya Ràdio al Camp de Tarragona), Roberto Villarreal (corresponsal d’El Mundo), Sara Sans (delegada de La Vanguardia a Tarragona), Jaume Garcia (director de Tarragona21.cat), Núria Riu (redactora de Diari de Tarragona), Sergi Casado (director de circdetarragona.com) i Esther Celma (periodista free lance).

El programa es realitzarà setmanalment en col·laboració amb la revista ‘Fet a Tarragona’, que dirigeix Lahoz, i també passaran pels micròfons dels nous estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona la resta de candidats a alcalde de les properes eleccions municipals, i altres representants polítics del territori.

Les noves instal·lacions de l’emissora, a l’Avinguda Roma, incorporen mitjans per oferir continguts amb nou format multiplataforma, de manera que les entrevistes es podran veure també en mode televisió a les xarxes socials de l’emissora.
_____________________________________________

Ricard Lahoz, Barcelona 1965, està llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB on també es va treure el Màster en Gestió Empreses Radiofòniques,  i Postgrau en Comunicació Política per l’ICP.

Actualment és professor del Departament de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili i director de la revista ‘Fet a Tarragona’ després de dirigir durant més de 18 anys l’emissora Tarragona Ràdio. Abans havia treballat a Barcelona (Cadena SER, Ràdio Miramar, Emissores Municipals de Catalunya i col·laboracions en premsa escrita. També ha dirigit programes de televisió local a Tarragona i durant vuit anys he estat vicepresident de la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Ara, s’incorpora també a Ràdio Ciutat de Tarragona amb nova etapa professional. Benvingut Ricard!
PUBLICITAT