S’acaba la ratxa d’imbatibilitat

S’acaba la ratxa d’imbatibilitat. El CBT encaixa la seva primera derrota de la temporada a la lliga EBA davant el Mollet per un resultat de 77 a 65 en el partit aplaçat d’ara fa unes setmanes.

El millor jugador del partit pels tarragonins  va ser el mallorquí Dani Tugores que va aconseguir un total de 17 punts, 3 rebots i 20 punts de valoració. El primer quart ha començat amb cistelles fàcils per part del Mollet que ha arribat a posar-se amb un 3 a 11, els barcelonins mostraven molta confiança i eficiència en els tirs superior als dels tarragonins. Al final del primer quart s’ha arribat amb un contundent 27 a 12. El segon quart ha entrar en una dinàmica positiva, els blaus han intentat retallar diferències amb un parcial de 0 a 7, pero el Mollet finalment ha esvaït tota esperança sent més clar a la zona interior i s’arribava al descans amb un 52 a 29. Els homes de Berni Álvarez han sortit amb una altre cara després del descans i Dani Tugores ha liderat al conjunt tarragoní amb cinc puntas seguits, però davant la desesperació per anotar de tres, però els blaus que vestíen de rosa seguíen bloquejats. Els vint punts eren ja insalvables i CBT només ha pogut retallar les diferències a 12 punts al marcador final. És la primera derrota de la temporada i acaba amb la ratxa de ser l’equip de les grans lligues regulars d’Espanya invicte, però el conjunt tarragoní segueix líder i no té marge per esfondre’s.

El proper partit serà a domicili contra el Sant Adrià el 14 de desembre a les 18:00 de la tarda.