Home Portada Possible segon citat de l’1 d’octubre i les seves conseqüències: Sergi Albarrán

Possible segon citat de l’1 d’octubre i les seves conseqüències: Sergi Albarrán

Compartir
PUBLICITAT

El president d’ERC Tarragona, Sergi Albarrán, també ha estat citat a declarar als jutjats de tarragona. Tot i que no sap del cert els motiu, sospita que tindran relació amb la seva participació el dia 1 d’octubre i les jornades de vaga posteriors. Albarrán, recordem, va rebre un cop de porra al cap pel qual li van haver de posar set punts de sutura.

 

Lorena Roldán podria haver de renunciar a algun càrrec

La diputada tarragonina Lorena Roldán podria perdre la seva cadira al Parlament o al Senat, per acomulació de càrrecs. Ho decidirà aquest diumenge el consell general de Ciutadans, que ha de valorar si pot combinar els càrrecs de senadora autonòmica i diputada del Parlament de Catalunya. Una de les premises del partit és la prohibició de l’acomulació, així que la decisió de posar a Roldan al Senat ha despertat certs malestars.

 

Els tres tombs celebren Sant Antoni

Cavalls, carretons i treballadors del camp celebren aquest diumenge els tres tombs, la tradicional festa de la benedicció dels animals, gràcies al patró Sant Antoni. Des de la Tabacalera i per Francesc Bastos, Ramón i Cajal i la Rambla Nova, els cavalls i genets llueixen les seves millors gales i els productes que els ha donat la terra.

 

Tarragona es posa a punt per Setmana Santa

Tarragona es prepara per l’arribada de Setmana Santa, una de les festivitats més estimades de la ciutat, i que ha estat declarada. Diumenge vinent es dona el tret de sortida, amb el tradicional pregó de festes, que es celebrarà a les 12 del migdia al saló de plens de l’Ajuntament. El pronunciarà Adolf Quetcuti Carceller, president de la Confraria de Sant Magí Màrtir de Tarragona i President del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona.

 

El Nàstic triomfa a Los Cármenes

El Nàstic de Tarragona continua amb l’etiqueta de matagegants després del triomf a Los Cármenes de Granada per la mínima amb el gol d’Omar Perdomo al minut 36 (0-1). Els granes tornen a sumar lluny de Tarragona, després d’un partit on han sabut aturar les comeses dels rivals. Fins a 26 xuts han provat els d’Oltra per intentar foradar la porteria de Dimitrevski.

PUBLICITAT