Home Cròniques El senat tarragoní proposa un “enllaç curt” com a solució per evitar...

El senat tarragoní proposa un “enllaç curt” com a solució per evitar que la ciutat perdi connectivitat ferroviària

Compartir
PUBLICITAT

El senat tarragoní reunit aquest dissabte opta per un enllaç curt per evitar que la ciutat quedi desconnectada de l’alta velocitat quan es posi en marxa el tram del corredor mediterrani que ara està en obres i que es millori la mobilitat dins del mateix territori.

El grup d’assesorament de l’alcalde proposa un recorregut d’un ‘tren-tram’ que comenci des de Reus, s’aturi al baixador de Bellissens, a Vila-seca, a la nova estació d’Horta Gran, i acabi pujant cap a l’estació de Tren d’Alta Velocitat Camp de Tarragona, entre la Secuita i Perafort, a més de considerar una aturada a la zona entre Constantí i Sant Salvador.

Els senadors s’han alineat amb l’alcalde reclamant unitat territorial i han demanat que es faci front comú en infraestructures, com ja va reivindicar Ballesteros fa unes setmanes.

La proposta del senat tarragoní arriba després que Foment anunciés que s’invertirà per construir el baixador del Tren d’Alta Velocitat a l’Aeroport de Girona perquè es converteixi en la quarta pista del Prat.

PUBLICITAT