S’esvaeix el temporal sense masses desperfectes

PUBLICITAT

VENT

Després d’un matí amb fortes ventades i amb pluges intenses al llarg del migdia, sembla que el temporal s’esvaeix poc a poc.

Encara amb previsió que continuïn les precipitacions, Protecció civil encara no ha desactivat el pla INUNCAT, tot i que només per possibles episodis en l’estat de la mar.

Pel que fa al pla PROSICAT, que fa referència al vent, continua l’estat d’alerta, durant aquest dilluns pel matí s’han registrat ratxes de més de 50 quilòmetres per hora. Tot i això, el fort temporal no ha deixat masses desperfectes a Tarragona ni cap ferit, el fet més destacable ha estat la caiguda d’un arbre al Carrer Sant Francesc, que ha obligat ha tallat breument el trànsit.

I aquest dilluns també hem sabut, segons ha informat la Cadena Ser, que el jutge del jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona ha imputat el que era el cap de l’Àrea Bàsica Policial del Tarragonès, l’inspector Jaume Morón.

El delicte pel qual se l’imputa és un delicte de prevaricació i un d’omissió del deure de perseguir delictes. Juntament a ell, un altre mosso d’esquadra també ha estat imputat.

El cas, segons ha informat l’emissora, es remunta fa dos anys quan es va investigar una presumpta agressió de dos policies locals de Vila-seca a un home que sortida d’una discoteca a la Pineda, el qual es va arxivar massa ràpid.

I les farmàcies continuen esperant el pagament per part de la Generalitat de Catalunya corresponent als mesos de juliol, agost, setembre i octubre, i que de moment no preveuen que els hi puguin abonar.

Aquest dimarts, en l’entrevista de l’informatiu matinal de Quim Pons, tindrem a la vicepresidenta de l’empresariat de Farmàcies de Tarragona, aquest n’és un petit avanç.

Pel que fa al temps:

Després de la passada del temporal, s’espera que les plujes continuïn al llarg d’aquesta tarda i nit, tot i això, s’espera que de cara a demà, les precipitacions vagin cessant. Les temperatures es mantindran baixes.

TEMP. MÀXIMES 19 / MÍN. 15

PUBLICITAT