El Sopar de les Estrelles Michelin, amb el càncer

PUBLICITAT

Tot a punt per celebrar una nova edició del Sopar de les Estrelles que ha de servir, principalment, per recaptar fons per la lluita contra el cáncer i la leucèmia.

El complex educatiu de Tarragona és el lloc triat per celebrar aquesta festa solidària que reunirá els restauradors amb estrella Michelin de la demarcació de Tarragona com Joan Bosch, Diego Campos, Fran López, Jeroni Castell i Vicent Guimerà.

Els diners que s’aconseguiexn d’aquest seté sopar de les Estrelles es destinaran a la lliga contra el cáncer de les comarques tarragonines i de les Terres de l’Ebre i a la Fundació Carreras contra la leucèmia.

El sopar s’ha convertit en un acte referent a la ciutat de Tarragona, ja que en les anteriors edicions no només ha aconseguit atraure públic de la ciutat, sinó també de les poblacions de les comarques tarragonines i d’alguna població de fora de Catalunya. En la passada edició es va haver de limitar l’aforament a 400 persones i tot i amb això van ser 423 els comensals que van gaudir de la gran nit.

La Nit de les Estrelles serà el 10 de novembre i l’hora de la cita, dos quarts de deu.

 

PUBLICITAT