Home Cròniques Tarragona no serà seu del campionat estatal de bàsquet 3×3

Tarragona no serà seu del campionat estatal de bàsquet 3×3

Compartir
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tarragona ha comunicat oficialment a la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) la impossibilitat de col·laborar perquè la ciutat sigui seu d’una de les proves de la lliga professional espanyola de bàsquet 3×3, que s’havia de celebrar aquest mateix mes de juliol.

Des de l’actual consistori asseguren que és “materialment impossible” complir amb els compromisos previstos el passat 7 de maig per l’anterior equip de govern, a través d’una declaració d’intencions de l’exalcalde Josep Fèlix Ballesteros. 

Xavier Puig, portaveu de govern de l’Ajuntament, ha explicat que no existeix cap partida pressupostària reservada per l’anterior consistori per finançar el projecte, ni hi ha tràmits iniciats.

El protocol estipulava diferents obligacions per part de l’Ajuntament, entre elles una aportació econòmica municipal de 64.900 euros cada any fins al 2021, a més de la cessió d’espais com la plaça Corsini i el Camp de Mart. Puig ha insistit que s’han buscat els mecanismes legals per intentar tirar-ho endavant però ha estat inviable.

PUBLICITAT
Compartir