Home Cròniques Tarragona obté el segell de turisme familiar

Tarragona obté el segell de turisme familiar

Compartir
PUBLICITAT

La Federació Espanyola de Famílies Nombroses ha distingit amb el Segell de Turisme Familiar la ciutat de Tarragona, per la seva aposta per aquesta tipologia de turisme, tant en programes especialment dissenyats per a les visites turístiques de les famílies, com en espais i equipaments.

Tarragona és el 10è lloc avalat amb el Segell de Turisme Familiar, sumant-se a les Palmes de Gran Canària, Peníscola, Mojácar, Eivissa, Toledo, Segòvia, Alcossebre, Vall d’Aran i Comarca de la Foia d’Osca; i juntament amb Toledo, Segòvia i Eivissa es converteix en la quarta ciutat Patrimoni de la Humanitat avalada.

No és el primer Segell de Turisme Familiar que es rep a Tarragona, ja que la Catedral ja l’ostenta des del 2014. A més, a la província, hi ha 9 Segells de Turisme Familiar, entre ells el del Parador de Turisme de Tortosa, CaixaForum Tarragona i el Jardí Botànic Parc Samà.

Aquesta Federació localitza i promociona les empreses, entitats o destinacions turístiques que estiguin orientades a les famílies. De fet la ciutat, ha continuat fent una gran aposta per potenciar aquest turisme, incorporant programacions especialment pensades per a elles, com ara el festival Minipop, Amfiteatrvm o l’aplicació de realitat augmentada Imageen, entre altres.

PUBLICITAT