#TGNINFO Un 80% dels treballadors segueixen la vaga de Correos

PUBLICITAT

Un centenar de treballadors de Correos s’han concentrat aquest dijous davant la Subdelegació del Govern Espanyol. La vaga convocada pel sector ha tingut un seguiment del 80% a la demarcació de Tarragona i les oficines de la ciutat han hagut de tancar dues hores al matí i dues al migdia perquè no hi havia personal.

Escolta-ho.

Josep Andreu deixa la presidència del Port

Josep Andreu, fins ara President del Port de Tarragona, ha anunciat que deixa el càrrec. Així ho ha comunicat de forma personal al Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. Andreu ha explicat al Conseller que aquesta decisió la va prendre a principi d’any però que per lleialtat institucional i ètica ha esperat que hi hagués Govern a la Generalitat

Escolta-ho.

La CUP encara espera la resolució de les al·legacions del Cas Bershka

El passat mes de febrer es vivia un plenari tens, a l’Ajuntament de Tarragona marcat per la votació de la vacant de la Consellera de la CUP, Laia Estrada, arran de la sentència del Cas Bershka. A hores d’ara encara no se sap la resolució d’aquestes al·legacions que van presentar des de la CUP. Ballesteros, assegurava que “tot això encara depèn dels serveis jurídics.”

Escolta-ho.

L’esport de boles i els Jocs Mediterranis

Falten 13 dies perquè comencin els Jocs Mediterranis de Tarragona. I nosaltres aquest dijous hem volgut descobrir un dels esports més minoritaris, o almenys poc comuns, de Catalunya. Es tracta de l’esport de boles.

Escolta-ho.

PUBLICITAT