Home Portada #TGNINFO Alejandro Fernández optarà a la presidència del PP

#TGNINFO Alejandro Fernández optarà a la presidència del PP

Compartir
PUBLICITAT

Alejandro Fernández, el portaveu tarragoní del PP, ha confirmat que optarà a la presidència del partit després de la renúncia de Xavier Garcia Albiol. Així doncs ha presentat la seva candidatura per al Congrés que se celebrarà el pròxim mes de novembre i on sortirà un president del PP català.

Unes 22.000 persones gaudeixen del Concurs de Castells

Un total de 31 colles, 22.000 persones vingudes a la ciutat en un sol cap de setmana i tres jornades castelleres de màxim nivell són les xifres que ha deixat aquesta 27a edició del Concurs de Castells de Tarragona.

Escolta-ho.

Patrimoni i tecnologia s’uniran en un Congrés

El pròxim 25 d’octubre Tarragona celebrarà la 1a Jornada Internacional Smart Heritage City. L’esdeveniment se centra en el Patrimoni com a motor del desenvolupament urbà intel·ligent, mitjançant projectes convertits en realitats i el pas de la tecnologia cap a la gamificació.

Escolta-ho.

Un Nàstic que necessita punts

El Nàstic de Tarragona aconseguia un punt al Carranza tot i tenir una claríssima oportunitat als últims instants de partit per guanyar. Al Localitat Grana hem analitzat la situació de l’equip i el partit contra el Càdiz.

Escolta-ho.

PUBLICITAT