Home Portada TGNINFO: Amenacen una cafeteria de Tarragona per penjar llaços grocs a l’aparador

TGNINFO: Amenacen una cafeteria de Tarragona per penjar llaços grocs a l’aparador

Compartir
PUBLICITAT

La cafeteria Gli Italiani, al carrer Taquígraf Martí, va rebre fa uns dies una postal anònima on amenaçava el seu negoci assegurant que “haurà de tancar”, ja que des de fa temps que el local mostra llaços grocs a la seva entrada. La missiva qualificava els propietaris de “nazis independentistes”. Mario Rinaldi, cuiner i propietari de Gli Italiani, assegura que la carta els va caure com un gerro d’aigua freda.

El PDeCAT reclama recuperar la parada de Solimar

El portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, reclamarà a l’equip de govern recuperar la parada d’autobús de Solimar davant el que considera “greuges” que estaría suposant aquesta decisió als usuaris. Segons Nadal, la parada es va suprimir sense tenir en compte els greus perjudicis que suposava als usuaris. Els veïns de Solimar van lliure un escrit signat per 200 persones on mostraven el seu malestar per la situació.

Tiroteig prop de la Tarraco Arena Plaça

Un home d’uns 40 anys ha resultat ferit per un tret amb arma de foc, aquest diumenge a la matinada al carrer Mallorca, en front la Tarraco Arena Plaça. El ferit està ingressat a l’Hospital Joan XXIII i no es tem per la seva vida. Els Mossos i la Guàrdia Urbana han obert una investigació per esclarir els motius i les persones implicades en el tiroteig.

Manu del Moral, de grana

El davanter Manu del Moral ja és nou jugador grana, segons ha confimat el Nàstic de Tarragona. El de Jaén arriba a Tarragona després d’acabar el contracte amb el Numància, on hi ha jugat les últimes dues temporades. Del Moral acompanyarà Barreiro i Luis Suárez aportant gols i experiència.

PUBLICITAT