Home Portada TGNINFO: Atraquen un supermercat del carrer Pont i Gol a plena llum...

TGNINFO: Atraquen un supermercat del carrer Pont i Gol a plena llum del dia

Compartir
PUBLICITAT

Un home ha atracat a punta de Ganivet un dels supermercats de l’empresa Coviran a Tarragona, concretament la que es troba al carrer Josep Pont i Gol. La caixera ha donat tots els diners que tenia a la caixa, i posteriorment l’atracador ha marxat ràpidament de la zona.  Es tracta d’un home d’uns 40 anys, del qual se’n desconeix la identitat. Els fets no han deixat cap ferit.

Escolta-ho

Joan Dausà inaugura el Festival d’Estiu de Tarragona

El Festival d’Estiu de Tarragona torna amb la filosofia de transformar el certamen per dotar-lo d’un caràcter més transversal i aglutinador. El festival, que començarà aquest dissabte i s’allargarà fins el setembre, començarà amb el concert de Joan Dausà al Teatre de Tarragona. Alguns dels noms que sonaran a la ciutat són Ara Malikian el Dúo Dinámico, Pablo Alborán o Joan Manel Serrat.

Escolta-ho

La Generalitat activa l’alerta per onada de calor

I si heu sortit al carrer aquest dilluns haureu notat un aument de les temperatures. La Generalitat activa l’alerta per onada de color, que podría durar, com a mínim, fins aquest dimarts. Protecció Civil aconsella evitar el sol en hores de máxima insolació, buscar sales o zones fresques i hidratar-se de forma freqüent.

Escolta-ho

El Nàutic, quart català al Campionat Estatal de Rem

El Reial Club Nàutic de Tarragona s’ha classificat com el 4t millor club català al Campionat d’Espanya de Rem Olímpic de Sevilla, de les categories Aleví, Infantil i Cadet a Sevilla.

S’acaben les competicions del club, però continuen les de seleccions: Jordi Rodríguez anirà convocat amb la SUB-23 espanyola de Rem, mentre que Dani Mújica està concentrat a Sevilla amb la selecció juevenil.

Escolta-ho

PUBLICITAT