Home Portada #TGNINFO Baixen un 3% les pernoctacions a la Costa Daurada

#TGNINFO Baixen un 3% les pernoctacions a la Costa Daurada

Compartir
PUBLICITAT

L’any 2017 va ser un any de xifres rècord pel que fa al turisme a la Costa Daurada. Però enguany el sector ha patit una lleugera davallada en les pernoctacions, concretament d’un 3%. Així ho ha explicat Eduard Farriol, President de la Federació Empresarial d’Hosteleria i Turisme de la Costa Daurada de la Provincia de Tarragona.

Escolta-ho.

Jaume López pren possessió com a regidor de la CUP

L’Ajuntament de Tarragona ha celebrat un ple extraordinari aquest divendres. En aquest ple ha pres possessió Jaume López com a regidor de la CUP. Recordem que Jaume López substitueix a Jordi Martí que va deixar el càrrec perquè no s’ho podia compaginar amb la seva feina. López s’ha compromès a treballar pel benestar i en defensa dels drets socials i polítics dels tarragonins i tarragonines.

Escolta-ho.

Despreniment a la muralla de Tarragona

La muralla ha patit un petit despreniment a la zona de la Via de l’Imperi. Això ha obligat a la Guàrdia Urbana a abalisar la zona. A més s’han desplaçat dues dotacions de bombers. La Guàrdia Urbana ha observat que queien algunes petites pedres just davant la parada de l’autobús i ha decidit abalisar la zona.

Escolta-ho.

El Nàstic es prepara per rebre el Zaragoza

La derrota davant l’Albacete va coure i va tornar a ensenyar les vergonyes de l’equip. Enrique Martín completarà una setmana llarga abans de rebre el Zaragoza dilluns, amb temps per practicar i insistir en el que vol el navarrès i en corregir el nou sistema que pretén implementar.

Escolta-ho.

 

PUBLICITAT