#TGNINFO: Ballesteros assegura que El Palau d’Esports acollirà diversos tipus d’actes

PUBLICITAT

El futur del Palau d’Esports Catalunya de l’Anella Mediterrània de Camp Clar era incert després dels Jocs Mediterranis.

L’acolliment aquest cap de setmana del Circuit Movistar de pretemporada de l’ACB, és un primer pas per donar vida a una de les millors instal·lacions esportives de la Catalunya Sud.

Precisament, sobre aquest Palau ha parlat l’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros, explicant que la seva funcionalitat pot ser tan esportiva, com per acollir altres espectacles.

Ballesteros també ha valorat que la gestió del Palau depèn de la Generalitat de Catalunya, però que el consistori es manté obert a qualsevol proposta que l’organisme català vulgui a dur a terme.

Escolta-ho

La presentació del SEAT Tàrraco ajorna el concert de Dani Martín a la TAP

Un dels concerts més esperats durant les dates de les festes de Santa Tecla, el de Dani Martín a la Tarraco Arena Plaça d’aquest pròxim 15 de setembre es cancel·la i s’està treballant per establir una nova data.

El motiu és que la instal·lació de la TAP estarà bloquejada durant més de 20 dies per preparar la gran presentació a escala mundial del nou SEAT Tarraco.

Escolta-ho

El parc de la plaça Verdaguer ampliarà l’àrea de jocs infantils

Un total de cinc parcs infantils de Tarragona seran reformats o ampliats. En concret són els situats a la Plaça Verdaguer, al Banc d’Espanya, Monestir de Poblet, carrer Riu Montsant del Pilar i la Plaça Catalunya de Sant Pere i Sant Pau.

L’Ajuntament assegura que el parc de la Verdaguer comptarà durant el primer trimestre del 2019 amb una nova àrea de jocs infantils. Per aconseguir-ho es reduiran els escocells dels arbres i es mouran els bancs d’aquesta zona per incrementar l’espai disponible.

Escolta-ho

El Nàstic juga aquesta nit a Las Palmas

El Nàstic de Tarragona juga aquesta nit, a partir de les 20h, a l’estadi de Gran Canaria, davant la UD Las Palmas. De fet, lel partit d’aquest divendres es viu amb un sentiment contradictori en els aficionats. Molts apunten que l’equip té quasi impossible sumar alguna cosa positiva, mentre que d’altres no desisteixen en creure que potser els granes enlairen el vol en un test tan exigent com aquest.

El tècnic grana, Gordillo, valorava en la prèvia del partit com arriba l’equip i si podrà competir a les illes.

Un partit que es podrà escoltar en directe, i com ve sent habitual, a Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT
Compartir