Home Portada #TGNINFO: Ballesteros dóna el seu suport al departament de Recursos Humans

#TGNINFO: Ballesteros dóna el seu suport al departament de Recursos Humans

Compartir
PUBLICITAT

Davant els atacs d’ERC i C’s a la feina que fa el departament de Recursos Humans de l’Ajuntament de Tarragona i dels quals s’ha n’ha fet ressò en diferents mitjans de comunicació, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha emès un comunicat amb el qual busca manifestar i deixar molt clar el seu reconeixement i total suport a tots els treballadors i treballadores del Departament de Recursos Humans, que, segons afirma, sempre fan la seva feina amb el màxim rigor i professionalitat, malgrat les limitacions que sempre existeixen.

Ricard Lahoz presentarà el nou programa de ràdio ‘Tribuna Tarragona’

Ricard Lahoz, periodista i director de la revista bimensual ‘Fet a Tarragona’ enceta nova etapa i repte amb Ràdio Ciutat de Tarragona el proper 17 d’octubre. Lahoz serà el conductor d’un nou programa d’entrevistes polítiques amb debat periodístic posterior. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, serà el primer entrevistat de Lahoz a l’espai que portarà per nom ‘Tribuna Tarragona’.

Les fortes pluges inunden Tarragona

Les intenses pluges provoquen inundacions i problemes en diferents barris de Tarragona. Zones del centre com el Barri del Port o el Serrallo, així com també els barris com Sant Pere i Sant Pau es van veure afectats per les fortes pluges i es van inundar. Així va provocar greus problemes en la circulació i els bombers es van haver de traslladar fins als diversos llocs afectats.

Un CBT invicte espera el Mataró al Serrallo

El CBT rep aquest dissabte al Serrallo (19 hores) el Mataró FEIMAT després del bon inici i de seguir invictes en el seu grup de lliga EBA. Confiats amb l’inici pletòric tot i les molèsties d’un dels pilars de l’equip com Pape Mbaye i de les setmanes irregulars d’entrenaments, els blaus no s’arruguen. El tècnic Berni Álvarez diu que l’equip arriba motivat i s’encomana al Serrallo perquè sigui factor clau.

PUBLICITAT
Compartir