#TGNINFO: Ballesteros i Floria, a judici pel cas INIPRO

PUBLICITAT

El jutge d’instrucció envia a Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, i Begoña Floria, portaveu municipal, a judici, juntament amb la resta d’investigats pel Cas INIPRO. El jutge acusa l’alcalde de diversos delictes de diferent tipus. L’advocat del batlle, David Rocamora, ha explicat que el jutge “ha decidit que s’ha d’investigar perquè poden haver determinats il·lícits penals” essencialment relacionats amb determinats ciberactivistes.

L’advocat del batlle ha assegurat que no comparteixen res d’això, tot i respectar-ho, i per això presentaran un recurs de reforma. La CUP, ERC i el PDeCAT davant tot plegat han demanat la dimissió de l’alcalde.

Escolta-ho

Comença el nou curs escolar amb més alumnes, i amb més barracons

Aquest dimecres 12 de setembre, uns 82.000 alumnes de les etapes d’infantil, primària i secundària han arrencat el nou curs escolar al Camp de Tarragona, juntament amb els centres Universitaris de la URV. L’inici del curs lectiu ve marcat per l’augment de 1.070 estudiants matriculats a la secundària.

La demarcació té uns 300 centres educatius, dels quals onze estan totalment ubicats en mòduls prefabricats. A l’Institut Martí i Franquès de Tarragona, per exemple, s’hi han instal·lat diversos barracons, ja que enguany absorbeix vuit línies de primer d’ESO, dues més del que està establert a Catalunya. El curs comença amb un total de 151 barracons al Camp de Tarragona, un més respecte el curs passat.

Escolta-ho

Arriba la 9ª Conferència BioEconomic centrada en la Mobilitat Urbana Sostenible

Tarragona Smart Mediterranean City i BioEconomic impulsen la 9a edició de la Conferència BioEconomic centrada enguany en les “Solucions de Mobilitat Urbana Sostenible i Accessible“. L’acte es celebra aquest divendres 14 de setembre al Campus Catalunya de la URV de Tarragona, amb un seguit de conferències i ponències i on a banda també es podrà gaudir d’una exposició i zona de proves de la gamma del Smart Electric Drive i de les Scooters de NIU.

Escolta-ho

El Nàstic disputa aquesta nit el partit de Copa a Còrdova

El Nàstic de Tarragona disputa aquest vespre, a partir de les 22h, i en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona, el partit de segona ronda de Copa del Rey al Nuevo Arcàngel de Còrdova. Sobre aquest matx, Gordillo explicava que servirà per seguir creixent en la idea de l’equip i per veure els jugadors amb menys minuts.

A més, el tècnic va afirmar que hi haurà jugadors de la Pobla, i que és una possibilitat que Becerra sigui titular.

Escolta-ho

PUBLICITAT