Home Portada #TGNINFO: Convocada una vaga dels Metges d’Atenció Primària a Tarragona

#TGNINFO: Convocada una vaga dels Metges d’Atenció Primària a Tarragona

Compartir
PUBLICITAT

Els Metges d’Atenció Primària han convocat una vaga per l’última setmana de novembre, concretament del 26 al 30. Almenys 5.700 professionals estan cridats a mobilitzar-se i a reivindicar la situació de precarietat i retallades que viuen. Una de les reclamacions és que l’Institut Català de la Salut augmenti el pressupost d’atenció Primària, actualment d’un 16% a un 25%. A Tarragona, s’espera que aquesta vaga també afecti diversos centres de la ciutat tal com explica el doctor Manuel Carasol.

Ciutadans, amb Viñuales al capdavant, presenta el pla “Ciutadans al teu barri”

Rubén Viñuales feia oficial aquest dimarts que es tornarà a presentar per ser alcalde de Tarragona. L’actual portaveu de Ciutadans a la ciutat assegura que la seva única ambició política és ser alcalde de Tarragona. Precisament aquest dimecres ha presentat un pla que porta per nom “Ciutadans al teu barri” i que pretén acostar-se als ciutadans dels barris tarragonins i escoltar les seves necessitats.

L’obra Equus, en català, al Teatre Tarragona

El Teatre Tarragona acollirà l’estrena inèdita de l’obra Equus en català. És la primera versió d’aquesta obra de Peter Shaffer que es fa en català i també que es porta en escena. Sota la direcció de Denis Fornés la companyia Cop de Teatre farà aquesta representació a la ciutat aquest dissabte 10 de novembre.

Jornada de descans a Can Nàstic amb el cap posat en el Saragossa

El Nàstic de Tarragona ha gaudit de la jornada de descans setmanal aquest dimecres i reprendrà el treball aquest dijous a partir de les 10:30h amb el cap posat en el partit del proper dilluns davant el Saragossa. L’equip, amb Enrique Martín al capdavant, alternarà la sessió entre el camp annex i el Nou Estadi.

PUBLICITAT