Home Tarragona Info #TGNINFO La Creu Roja rep la Medalla de la Ciutat

#TGNINFO La Creu Roja rep la Medalla de la Ciutat

Compartir
PUBLICITAT

La Creu Roja rep la Medalla de la Ciutat, la màxima distinció que pot atorgar l’Ajuntament de Tarragona. Es dóna a aquells que han dut a terme una continuada labor en benefici de la ciutat. Enguany l’organització celebra els 125 anys de presència a Tarragona, i ho fa, gràcies al seu voluntariat, als socis i als treballadors.

Aerodance guanya la Gala Disfressa d’Or 2018

La Comparsa Aerodance s’ha proclamat guanyadora aquest dimarts nit a la Gala Disfressa d’Or 2018 amb la temàtica del Rei d’un bosc Hivernal. Els vestits eren de cérvols i branques. Aerodance reconeixia que a la passada edició el públic no havia arribat a captar la seva disfressa sobre els Jocs Mediterranis i que enguany s’havien proposat ser recordats.

Activada l’Operació Iglú

Segueixen les baixes temperatures tot i que ja s’ha desactivat el pla d’alerta per possibles nevades a cotes baixes. A causa del fred l’Ajuntament de Tarragona ha activat l’Operació Iglú, per protegir la integritat física i la salut de les persones sense sostre. Per això va repartir mantes, aliments calents i se’ls va oferir allotjament.

El Nàstic es prepara per anar a Alcorcón

El Nàstic de Tarragona segueix preparant la seva visita a Alcorcón. Els granes volen mostrar una bona imatge de l’equip i sumar tres punts per allunyar-se de les zones de descens. L’Albacete ara mateix és 11è amb 32 punts.

PUBLICITAT