#TGNINFO Dol a Tarragona per la mort d’Albert Abelló

PUBLICITAT

Tarragona es desperta de dol per la mort del portaveu del PDeCAT, Albert Abelló. L’Ajuntament ha decretat dos dies de dol oficial, des d’aquest dijous fins divendres 22 de desembre. Per aquest motiu la sessió plenària prevista per aquest divendres s’ha ajornat a dia 28 d’aquest mateix mes. Recordem que Abelló va morir d’un infart el migdia de dimecres. Diverses personalitats polítiques, econòmiques i socials han expressat els seus condols a través de les xarxes socials.

Jornada d’eleccions per triar els representants del Parlament de Catalunya. Uns 90.425 tarragonins i tarragonines estan cridats a les urnes. Són unes eleccions marcades per l’aplicació de l’article 155 i les seves conseqüències, després de la Declaració de la Independència per part del President de Catalunya, cessat pel Govern Espanyol. Recordem que els membres de les meses electorals i els apoderats no poden anar amb llaços grocs als col·legis electorals.

El col·lectiu sanitari de Joan XXIII denuncia que no poden escollir les vacances ni els dies festius. Els dies festius anomenats DNS són de lliure elecció, però per costum els treballadors se’ls agafaven amb 3 mesos d’antelació. Ara els demanen que sigui a sis mesos vista i amb dues opcions, contemplant la possibilitat que simplement els escollís la direcció.

El comitè de competició ha desestimat el recurs interposat per l’Osasuna per incompareixença del Nàstic de Tarragona les 24 a la suspensió del partit el passat 1 de desembre. Els granes hauran de pagar 602 euros a la Federació per la infracció de l’article 126 del codi disciplinari.

PUBLICITAT