Home Portada #TGNINFO: El Concurs de Castells escalfa motors amb el sorteig previ

#TGNINFO: El Concurs de Castells escalfa motors amb el sorteig previ

Compartir
PUBLICITAT

Les 42 colles que participaran a la 27a edició del Concurs de Castells de Tarragona ja coneixen l’ordre en què actuaran i la seva col·locació a plaça. L’acte s’ha celebrat a l’Antiga Audiència, on la canalla de les colles guanyadores del 2016 han estat els encarregats de ser les “mans innocents.

Escolta-ho

Torna l’Assassí de la Pastanaga

Torna l’Assassí de la Pastanaga, i ho fa per quart cop a les Festes de Santa Tecla. L’activitat, que organitza l’Agrupament Escola i Guia Xaloc, consisteix en un joc de rol que es juga per la Festa Major i que involucra més d’un centenar de tarragonins. Amb novetats interessants un dels organitzadors del joc, Ricard Pallejà, explica que l’Instagram pot tenir un paper molt destacat aquesta edició

Malgrat que el període d’inscripció oficial ja està tancat, encara hi ha una nova oportunitat per participar. L’11 de setembre s’instal·larà una carpa a la plaça de les Cols per apuntar-s’hi.

Escolta-ho

Nou curs escolar a la demarcacióde Tarragona

El curs escolar s’iniciarà a Tarragona el pròxim dimecres 12 de setembre i ho farà més de 153.000 alumnes amb un increment en els de secundària i una disminució dels de primària i secundària.

La formació professional a la ciutat també creix per aquest nou curs en quasi 200 alumnes més. Si mirem el professorat, s’amplia la plantilla en els centres públics en uns 50 docents deixant dades d’uns 7.300 mestres i professors.

Escolta-ho

Desfeta grana a Las Palmas

4-0, actuació arbitral que condiciona el partit i cap a casa. Amb aquest resultat el Nàstic tornava cap a Tarragona amb el cap cot i ja pensant en el següent partit davant l’Osasuna. Els grana tornaran a la feina aquesta setmana amb ganes d’esvair els dubtes a can Nàstic.

Escolta-ho

PUBLICITAT