Home Portada TGNINFO: El CRAI de la URV, la setena millor biblioteca universitària de...

TGNINFO: El CRAI de la URV, la setena millor biblioteca universitària de l’Estat

Compartir
PUBLICITAT

El CRAI de la Universitat Rovira i Virgili es troba en setena poisició del rànquing de biblioteques universitàries. Es tracta d’una llista elaborada per un grup de recerca de la Universidad de Granada que determina l’eficiència de les biblioteques universitàries de l’Estat.

El FITT celebra el primer cap de setmana

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona va donar inici aquest dijous amb la representació de l’obra “Crimen y Telón”, de la companyia Ron Lalá, al Teatre Tarragona. El director del Festival Internacional de Teatre de Tarragona, Joan Negrié, ha assegurat que el tipus de teatre que es pot observar al FITT és per a tots els públics.

Escolta-ho

Es disputa el 7è Campionat Mundial de Pole Sport

El 7è campionat mundial de Pole Sport ha començat aquest divendres 13 de Juliol a Tarragona, on es seguirà disputant fins al dia 16, dia en el qual es tancarà la competició amb l’última jornada d’activitat. La competició reuneix a 300 dels millors atletes a nivell mundial d’aquesta modalitat esportiva. Per primer cop s’inclou a atletes amb discapacitat

Escolta-ho

El Nàstic, de pretemporada

El Nàstic de Tarragona continua els entrenaments de pretemporada, i avui ho farà previsiblement sense el porter macedoni Stole Dimitrievski, qui podria formalitzar en les pròximes hores la seva sortida al Málaga, de la Segona Divisió. Seria l’enèsima sortida grana, malgrat que aquesta podria deixar una xifra de més d’un milió d’euros a les arques del club tarragoní.

PUBLICITAT