Home Portada #TGNINFO: El PP esperarà que la sentència d’INIPRO sigui ferma

#TGNINFO: El PP esperarà que la sentència d’INIPRO sigui ferma

Compartir
PUBLICITAT

Segueixen les reaccions per la decisió del jutge sobre el Cas INIPRO. Jose Luis Martín, Primer Tinent d’alcalde, ha dit avui que abans de prendre decisions s’ha d’esperar a que la sentència sigui ferma. El conseller ha dit que de moment no es posicionaran en cap sentit, però que si s’acaba arribant a judici, ja estudiaran que s’ha de fer.

Martín ha explicat que un cop Ciutadans demani un plenari extraordinari perquè Ballesteros doni explicacions estudiaran la petició i miraran si li donen suport.

Escolta-ho

Amfiteatrum tanca la temporada amb èxit

Tanca amb èxit l’espectacle turístic de recreació Amfiteatrum. La Consellera de Turisme, Imma Rodríguez, ha assegurat que “amb les millores tecnològiques que enguany s’han introduït s’ha aconseguit captar al públic familiar com volien i també cridar l’atenció dels visitants.” 

La consellera ha assegurat que durant els mesos de juliol i agost Amfiteatrum ha tingut gairebé 6.450 espectadors amb 9 sessions, una mitjana de més de 700 persones per cada representació. Això suposa un 90% de l’aforament.

Escolta-ho

Comencen les obres de la nova sala d’hemodinàmica a Joan XXIII

L’Hospital Joan XXIII ha anunciat que s’han iniciat les obres de la nova sala d’hemodinàmica. Segons informa l’Institut Català de la Salut es tracta d’una segona sala que és necessària per garantir la seguretat dels pacients, perquè l’actual està sobresaturada, i això fa que un grup del Baix Penedès hagi de marxar a Barcelona per ser tractat. Cal destacar que l’any passat es van realitzar 1.823 cateterismes de diagnòstic i més d’un miler d’angioplàsties.

Es preveu que amb la nova sala es puguin realitzar entre uns 300 i 400 cateterismes més i unes 200 intervencions d’electrofisiologia cardíaca més.

Escolta-ho

El Nàstic augmenta a 5,2 milions el seu límit salarial

Després d’una nova derrota del Nàstic, ahir al vespre a Còrdova, i de quedar eliminat en la segona ronda de la Copa del Rey, aquest matí la lliga de Futbol Professional ha donat a conèixer el límit salarial de Segona Divisió dues setmanes després del tancament del mercat de fitxatges. El Nàstic de Tarragona ocupa el vuitè lloc per la cua amb 5,2 milions d’euros de límit, un lleuger augment respecte a les xifres de l’any passat, que es situaven en uns 4,5 milions d’euros.

Escolta-ho

PUBLICITAT