Home Portada #TGNINFO: El REC encara la recta final del festival

#TGNINFO: El REC encara la recta final del festival

Compartir
PUBLICITAT

Després de passar l’equador dels nou dies que dura el festival, el REC ja encara la seva recta final. Aquest dijous s’han projectat diverses películes del cicle “Opera Prima” com “Las Herederas” o “What Have Done To Deserve This”. Aquest divedres, a banda de les respectavies projeccions, la jornada comptarà amb la presencia del director Juanma Bajo Ulloa, qui será homenatjat en el marc del festival.

El CDR, contra la Constitució

Amb motiu de la celebració del 40è aniversari de la Constitució Espanyola, Tarragona s’ha llevat amb diverses pancartes de color groc contra la carta magna. Es tracta d’una acció que ha fet el Comitè En Defensa de la República, així ho han reivindicat a través de les seves xarxes socials. Per això han penjat una pancarta des de la bastida de Ca l’Ardiaca a Tarragona.

Escolta-ho

Reaccions a l’entrevista a Carles Castillo

La postura i discurs del diputat del PSC al Parlament de Catalunya, Carles Castillo, no deixa indiferent a ningú, ni als components del seu mateix partit, ni als companys polítics d’altres formacions.

Castillo va respondre diverses qüestions al programa Tribuna Tarragona de Ricard Lahoz, sobre l’empresonament dels dirigents polítics independentistes o la postura rígida del seu partit vers aquests fets.

Des de Tarragona, diversos companys polítics han valorat aquest posicionament, allunyat del que el PSOE o PSC presenta al Parlament de Catalunya o Congrés. Pau Ricomà, portaveu d’ERC, assegura que la seva actitud hauria de ser més comú i normal.

Escolta-ho

El possible retorn de Bernabé

Una de les posicions que encara no ha patit cap canvi des de l’arribada d’Enrique Martín és la porteria. De fet, el fitxatge d’Isaac Becerra plantejava inamovible aquesta demarcació.

La situació sembla haver canviat després que el debat sobre el nivell de la defensa s’extrapolés també a la porteria. Algunes errades en les sortides, faltes d’entesa, entre altres, han fet que potser no és tan rocambolesc que Bernabé torni a sortir ara a la palestra.

Escolta-ho

PUBLICITAT