Home Portada #TGNINFO Els músics hauran de demanar unes acreditacions per tocar al carrer

#TGNINFO Els músics hauran de demanar unes acreditacions per tocar al carrer

Compartir
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tarragona ha posat en marxa un programa cultural per regular i controlar els músics que toquen al carrer. Sota el nom “Tarragona Patrimoni, Músics al Carrer” es pretén regular la música al carrer tenint en compte els punts on es pot tocar, el volum, el temps i les hores.

Escolta-ho.

Pablo Casado arrassa a Tarragona

Pablo Casado ha guanyat les primàries de forma contundent a la província de Tarragona. Uns 220 afiliats de 238 que hi havia citats a les urnes van votar aquest dijous a Tarragona. El fins ara vicesecretari de comunicació del PP va aconseguir 146 vots a la província, seguit de l’exvicepresidenta del Govern Espanyol amb 41 i en tercera posició Maria Dolores de Cospedal amb 15 vots.

Escolta-ho.

La Piscina Olímpica s’obre al públic

La piscina olímpica situada a l’Anella Mediterrània de Tarragona obrirà les portes al públic el pròxim dilluns. De moment aquesta piscina ha passat a formar part del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona. La instal·lació estarà oberta fins el pròxim 16 de setembre i hi ha diferents preus d’abonaments per a l’estiu.

Rodrigo Cuenca nou jugador del Nàstic

Rodrigo Cuenca és la nova incorporació del Nàstic de Tarragona. Així ho ha anunciat el club grana explicant que de moment ha signat per quatre temporades. Es tracta d’un jugador de 22 anys que prové de l’Atlètico de Balears. Així doncs el jugador iniciarà la pretemporada amb el Nàstic el pròxim dilluns 9 de juliol.

PUBLICITAT